Menü Bezárás

Friss hírek

A Hőgyészi óvodafenntartó társulás pályázatot hirdet Hőgyészi Somvirág Óvoda és Mini bölcsőde 2 fő kisgyermeknevelő munkakör betöltésére.

Foglalkoztatás jellege:
Teljes munkaidő

A munkavégzés helye:
Tolna vármegye, Hőgyészi Somvirág Óvoda és Mini Bölcsőde 7191 Hőgyész, Fő utca 27.

A beosztáshoz tartozó lényeges feladatok:
Feladata segíteni a bölcsődés gyermekek harmonikus fejlődését, gondozását, nevelését. Pedagógiai, pszichológiai, egészségügyi ismeretei birtokában segítse a gyermekek testi és lelki fejlődését. A bölcsőde szakmai programjában foglaltak megvalósítása, szakszerű és gazdaságos működtetése, irányítása és ellenőrzése, a jogszabályok által előírt alapmunkakörébe tartozó és a munkaköri leírásban részletezett feladatok ellátása.

Hőgyészi óvodafenntartó társulás pályázatot hirdet Hőgyészi Somvirág Óvoda és Mini Bölcsőde bölcsődei dajka munkakör betöltésére

A közalkalmazotti jogviszony időtartama:
határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszony

Foglalkoztatás jellege:
Teljes munkaidő

A munkavégzés helye:
Tolna vármegye, 7191 Hőgyész, Fő u. 27.

A munkakörbe tartozó, illetve a vezetői megbízással járó lényeges feladatok:
A bölcsődei dajkai feladatok ellátása a vonatkozó szakmai előírások alapján. A környezet rendjének, tisztaságának megteremtése, a kisgyermeknevelő zavartalan munkavégzéséhez szükséges tárgyi feltételek előkészítése mellett a kisgyermeknevelő iránymutatásával szükség szerint közreműködés a gyermekek felügyeletében. A gyermekek gondozási tevékenységében való részvétel, étkeztetéssel, ágyazással kapcsolatos, illetve tálaló konyhai feladatok, higiéniai és takarítási feladatok ellátása, továbbá a munkaköri leírás szerint.