Menü Bezárás

Friss hírek

Pályázati felhívás – A 2022-ben induló szerződéses határvadász képzésre

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

A 2022-BEN INDULÓ SZERZŐDÉSES HATÁRVADÁSZ KÉPZÉSRE

Az általános rendőrségi feladatok ellátására létrehozott szerv Bács-Kiskun, Csongrád-Csanád, Békés, Hajdú-Bihar, és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében alapfokú iskolai végzettségre (8 évfolyam sikeres elvégzésére) épülő képzést indít, amely eredményes teljesítése a Rendőrségnél szerződéses határvadász beosztás betöltésére jogosít.

Iskolakezdési támogatási kérelem 2022

Tisztelt Lakosság!

Községünk iskolakezdési támogatást tud adni minden hőgyészi tanulónak.

A hőgyészi állandó- vagy tartózkodási bejelentett lakcímmel rendelkező tanulók igényelhetik a támogatást 2022. szeptember 30-i,g a lentebb feltett űrlap kitöltésével.
Az általános iskolások adatait megadta a tankerület, a középiskolások és a főiskolások/egyetemisták mellékeljenek iskolalátogatási igazolást.

Az általános- és középiskolások 5.000 Ft, a felsőoktatásban tanulók 10.000 Ft kapnak, ha igénylik.

A Tamási Városkörnyéki Önkormányzatok Szociális Integrációs Központja Idősek Klubja Hőgyész telephelyre pályázatot hirdet GÉPKOCSIVEZETŐ munkakör betöltésére

A Tamási Városkörnyéki Önkormányzatok Szociális Integrációs Központja Idősek Klubja Hőgyész telephelyre pályázatot hirdet GÉPKOCSIVEZETŐ munkakör betöltésére A közalkalmazotti jogviszony időtartama: Határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszony Munkavégzés…