Menü

Hőgyész Nagyközség Önkormányzatának településképi arculati kézikönyv és a településképi rendelet készítése

Hőgyész Nagyközség Polgármestere

7191 Hőgyész, Kossuth L. u. 1.
Tel: +36-74-588-060
E-mail: titkarsag[kukac]hogyesz.hu


Szám: 1148-2/2017.

Tárgy: Hőgyész Nagyközség Önkormányzatának településképi arculati kézikönyv és a településképi rendelet készítése ügyében előzetes megkeresés.

Ügyintéző: Dr. Schutzbach Ferenc c. főjegyző

Elérhetőség: +36-30-969-8596

E-mail: jegyzo[kukac]hogyesz.hu

Tisztelt Partnerünk!

A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI.8.) számú kormányrendelet 29/A. § alapján tisztelettel tájékoztatom, hogy Hőgyész Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 33/2017.(VI.30.) számú határozatával döntött a településképi arculati kézikönyv és a településképi rendelet elkészíttetéséről.

Hőgyész Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete felhatalmazása és a partnerségi egyeztetés szabályairól meghatározó 6/2017. (IV.30.) önkormányzati rendelet alapján tájékoztatom, hogy Hőgyész Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete Dr. Hübner Mátyás vezető tervezőt, egyben települési főépítészt bízta meg a településrendezési eszköz kidolgozásával.

Tisztelettel kérem, hogy előzetes véleményével segítse nagyközségünk településképi rendeletének megalkotását, és levelem kézhezvételétől számított 21 napon belül szíveskedjen véleményét megküldeni postai vagy elektornikus úton (amennyiben postai úton juttatja el megtisztelő véleményét, akkor a 7191 Hőgyész, Kossuth u.  1. címre szíveskedjen küldeni, elektronikus levelét pedig a jegyzo[kukac]hogyesz.hu  e-mail címre várom).

Egyúttal arról is tájékoztatom, hogy a témában Hőgyész Nagyközség Önkormányzata
lakossági fórumot tart, melynek helyszíne és időpontja a következő:

Hőgyészi községháza tanácskozó terme

2017. október 9. (hétfő) 16.00 óra

Tájékoztatom, hogy a véleményezési szakaszában azon partnerek vehetnek részt és kapnak tájékoztatást, akik az előzetes véleményezési szakaszban határidőre nyilatkoztak, további részvételi szándékukat jelezték, véleményüket megfelelő indoklással vagy jogszabályi hivatkozással alátámasztották.

Az előzetes tájékoztatási szakasz során beérkezett véleményeket, javaslatokat a önkormányzati  főépítész rendszerezi, véleményezi, továbbá a megbízott településtervezőnek átadja.

Hőgyész, 2017. szeptember 28.

Tisztelettel:

Botta György
Polgármester