Menü

Lomtalanítás Hőgyészen 2019

Tisztelt Lakosság!

 

A Kaposvári Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. Hőgyész településen 2019. május 15. napján lomtalanítást fog végezni.

Az ingatlanok elől a KHG Nonprofit Kft. járműve összegyűjti a kihelyezett lomhulladékot.

Kérjük, hogy a lomokat kizárólag a fentnevezett napon reggel 5:00 óráig helyezzék ki az ingatlanok elé, a hulladéktároló edény szokásos helye mellé, a forgalmat nem akadályozó módon.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a lomtalanítás során, az ingatlanokon keletkező olyan nagyméretű, szilárd hulladékok kerülnek elszállításra, amelyek a rendszeres elszállítások alkalmával nem férnek el a rendszeresített gyűjtőedényben. Ezek pl. kidobásra szánt háztartási berendezések, feleslegessé vált bútorok, konyhai felszerelések, nagy dobozok, szőnyegek, karnisok, függönyök stb.

Kérjük, hogy a lomtalanítási napon NE helyezzenek ki: elektronikai berendezéseket, vegyszereket, festékeket, savakat-lúgokat, valamint ezek kiürült göngyölegét, építési törmeléket, zöldhulladékot, kommunális- és szelektív hulladékot, gumiabroncsot, illetve egyéb veszélyes anyagokat tartalmazó hulladékokat (pl. gyógyszer, akkumulátor, gumiköpeny, üres olajos kanna, stb).

A begyűjtőjárat adott utcában történő elhaladását követően kihelyezett, illetve a lomtalanítás során a nem megfelelőség miatt el nem szállított hulladákok elszállíttatása, ártalmatlaníttatása az ingatlantulajdonos kötelessége és felelőssége.

 

Lomhulladék és a lomtalanítás során ki nem helyezhető hulladékok egész évben ingyenesen leadhatóak a lakossági hulladékudvarokban:

Hőgyészi Hulladékudvar a 63127. számú Kalaznó felé vezető út mellett.

Nyitvatartása: kedd, csütörtök, péntek szombat: 8:00-12:00, szerda: 8:00-19:00 óráig.

 

Együttműködésüket köszönjük!

 

Kaposvári Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.