Menü

Tájékoztatás téli rezsicsökkentéssel kapcsolatban

Tisztelt Lakosok!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Kormány 1364/2018. (VII. 27.) számú határozatában döntött arról, hogy a téli rezsicsökkentésben korábban nem részesült, a vezetékes gáz– vagy távfűtéstől eltérő fűtőanyagot felhasználó háztartások is egyszeri természetbeni támogatásban részesüljenek a fűtési költségek viselésével összefüggésben. Az igénybejelentést az önkormányzat fele 2018. október 10. napig kell írásban megtenni. Az igénybejelentésre szolgáló adatlapok rendelkezésükre állnak, azok a Hivatal Titkárságán ügyfélfogadási időben átvehetők  vagy az alább lévő linkre kattintva tölthetők le. A kitöltött adatlapok a Hivatal Titkárságán leadhatók. Az igénybejelentést a téli rezsicsökkentés korábbi intézkedéseiben nem részesült, gáz- vagy távhő-szolgáltatási szerződéssel nem rendelkező háztartások tegyék meg a következő elvek szerint:

  • háztartás alatt a szociális igazgatásról és szociális ellátásokról szóló 1993. évi III. törvény 4. § (1) bekezdése alapján az egy lakásban együtt lakó, ott bejelentett lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező személyek közössége értendő,
  • a felmérés keretében az igénybejelentés végső határideje 2018. október 15-e,
  • az igénybejelentés feltétele annak tudomásul vétele a bejelentő részéről, hogy az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság ellenőrzi, hogy a bejelentő háztartása korábban téli rezsicsökkentésben nem részesült.

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK

  HŐGYÉSZ NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA