Menü

Könyvtári szolgáltatások összehangolt infrastruktúra-fejlesztése Hőgyészen

Pályázat száma: TIOP-1.2.3-11/1-2012-0216
A projekt címe: Könyvtári szolgáltatások összehangolt infrastruktúra-fejlesztése Hőgyészen
Igényelt támogatás: 7 868 276,-Ft
Projekt összköltség: 7 868 276,-Ft


Könyvtári szolgáltatások összehangolt infrastruktúra-fejlesztése Hőgyészen

Örömmel számolhatunk be arról, hogy uniós beruházás segítségével Hőgyészen a TIOP-1.2.3-11/1 kódszámú ,,Könyvtári szolgáltatások összehangolt infrastruktúra fejlesztése Hőgyészen” című pályázat valósul meg a Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program keretében.

A pályázaton elnyert vissza nem térítendő támogatás 7 868 276 HUF. Az elnyert összegből – korszerű számítógépes programok, kisebb infotechnikai eszközök kerülnek az önkormányzat könyvtárába, szolgálva a látogatókat – köztük a hátránnyal élő könyvtárhasználókat is – és a könyvtárosokat a mindennapi munkában, tájékozódásban.

Az e pályázat keretében beszerzendő speciális könyvtári szoftverek és szerver, lehetővé teszik, hogy Nagyközségünk könyvtára a továbbiakban ne csak, mint hagyományos szolgáltatásokat nyújtó községi könyvtár működjön.

Fontos, hogy a településünk, neves személyiségeink, irodalmi értékeink, múltunk és jelenünk iránt érdeklődők – éljenek a világ bármely országában – korszerű eszközök segítségével merülhessenek el az immáron megújuló könyvtárunk adatbázisában.

Az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával megvalósuló fejlesztés új lehetőségeket, távlatokat ad községünk könyvtárának, segíti a lakosságot abban, hogy egyenrangú polgárai lehessenek az információs társadalomnak.

Botta György
polgármester


Támogató szervezetek neve és honlapja:

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft.
Közreműködő szervezet neve és elérhetősége:
ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft.
1134 Budapest, Váci út 45. „C” épület